LA ROCHE-POSAY melk

hyaluronzuur vertraagt huidveroudering, verstevigt contouren en wekt jeugdige vitaliteit.


€ 19,95     30 ml

Artikel nr: sub20201995


Beschrijving
LA ROCHE-POSAY Essentie - PRO-XYLANE
Bevat Hyaluronzuur extract en anti-aging serum en vitamine B6.
Vele schoonheidssalons richten zich op producten van LA ROCHE.
HET IS Veilig zonder bijwerkingen en van hoge kwaliteit.Dit product wordt geexporteerd naar vele landen over de hele wereld.

Essentiële melk is een geconcentreerd middel tegen veroudering dat wordt gebruikt om de rijpe huid weer op te bouwen. Het beïnvloedt het verlies van huiddichtheid en verbetert de gezichtscontouren. Het is een krachtige anti-rimpel microfluid die snel en effectief zichtbare tekenen van veroudering vermindert. Vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk, elimineert donkere kringen en oedeem, diepe cellaagregeneratie, vermindert het uiterlijk van poriën, helpt de huidtint egaliseren. Matte huid wordt onberispelijk en herstelt het beste uiterlijk van de huid. Op deze manier kan de huid meer water en voedingsstoffen opslaan en voller worden. Het versterkt en voedt de huid, vult rimpels op en heeft een verstevigend effect.


Projecttype:

Essentie Hoofdfuncties:
anti-aging, schoonheid, hydraterende, rimpels verminderen, rimpels voorkomen, kalmeren, de huid verbeteren en hydrateren, veroudering vertragen, huidvitaliteit herstellen.


BELANGRIJK: 's Ochtends en' s avonds het gezicht en de nek behandelen. De huid heeft extra ochtend- en avondcrème nodig om de huid gedurende de dag te beschermen.


Verzendinstructies: Verzending volgens bestelhoeveelheid. Productspecificaties: 30 ml

( Bij verzending per luchtvracht: Haal om luchtvracht redenen de buitenverpakking uit de doos en vervang deze door een vacuümzak om de verpakking opnieuw te verzegelen en per luchtvracht te verzenden.)
Substiane serum is een middel tegen huidveroudering, verstevigt contouren en wekt jeugdige vitaliteit. Het is belangrijk om twee maal daags Uw huid te verzorgen met pro-xylane en nadat het goed in de huid is ingetrokken Uw huid verzorgen met een dag of avondcrème.


Artikel nr: sub20201995 U kunt deze voor reservering alleen betalen via PayPall of bankoverschrijving.
bankoverschrijving naar:
NL07 ABNA 0593 9007 82 ten name van: D.M. met vermelding: sub20201995

of via PayPall. - D Makelaar
met vermelding:   sub20201995