LA ROCHE-POSAY

nieuwste anti-rimpelcrème anti-verouderingscrème

Prijs 19,95   (50gr)

Artikel nr: arav20201995


Beschrijving

Type crème: LA ROCHE-POSAY Crème Bevochtiger

Houdbaarheid: 3 jaar

Geschikt voor: Gezichts-, Gezichtscosmetica

Van toepassing op: Alle huid,


Ingrediënten: Aqua, Butyleenglycol, Glycerine, Propyleenglycol, Cyclomethicone, Minerale olie, Polysorbaat 80 , natriumacrylaat / acryloyldimethyltauraatcopolymeer, squalaan, ethylhexylpalmitaat, polyacrylamide, C13-14 isoparaffine, lauraat 7, dimethyl-basissiliconenolie, isopropylmyristaat, cetearyldiglycol, tocoferolacetaat, xanthaangom, allantoïne, fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, propylparaben , propylparaben, propyl paraben, propyl paraben, propyl paraben, propyleenglycolhydroxybenzoaat, propyl paraben 2,5% retinol, transparant Zuur, vitamine E.

De textuur is mild en vochtig, de crème is rijk aan textuur, delicaat en zacht en zacht voor de huid. Aanraken, gemakkelijk op te nemen via de huid. Het kan helpen de doffe huid te verbeteren, vocht en voedingsstoffen aan te vullen, de droge, ruwe en geschilde huid te beschermen, de veroudering van de huid te verminderen en de natuurlijke barrièrefunctie van de huid te versterken. Tegelijkertijd kan anti-rimpel de breekbare huid strak maken en ook het vochtgehalte van de huid behouden, waardoor de LEA vochtig, soepel en jong wordt. Hoe te gebruiken: Breng na het reinigen van de huid gedurende de dag en nacht een juiste hoeveelheid aan op het gezicht en masseer zachtjes tot het geabsorbeerd is.
Hoeveelheid: verpakking: 50 g


Artikel nr: arav20201995 U kunt deze voor reservering alleen betalen via PayPall of bankoverschrijving.
bankoverschrijving naar:
NL07 ABNA 0593 9007 82 ten name van: D.M. met vermelding: arav20201995

of via PayPall. - D Makelaar
met vermelding:   arav20201995


La Roche Is een gerenomeerd Frans product waarbij kwaliteit in het hoogste vaandel staat. De producten van La Roche zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit en met de grootste zorg geproduceerd.