french-snail-collagen

Nieuwste Slak Essentie Gezicht Huidverzorging Anti Rimpel Whitening en Hydraterende Gezichtslift Crème Collageen Anti-aging Rimpels Reparatie Beste Dag en Nacht Gezichtscrème.

39,50 voor €18,95  30 gram   (10g €10,95)

Artikel nr: fsc20203950


Beschrijving

Geachte klant! Welkom in onze winkel. Kwaliteit is onze eerste overweging met de beste service. 1.Dit is de nieuwste Retinol Moisturizer Facial Flat Rimpelcrème voor gezicht en ogen.
2. Efficiëntie: anti-aging, hydraterende, revitaliserende voedende, verstevigende ooghuid.
3. Ingrediënten: Slakcrème, water, collageen, aloë-extract, glucosamine hyd-rochloride, natriumhyaluronaat, citroenzuur.
4. Onze Moisturizer is lichtgewicht en snel absorberend. Gebruik dag en nacht om een helderder uiterlijk te onthullen.
5. Geschikt voor alle huid types, niet giftig, niet milieu belastend en veilig.

Net inhoud: 30 gram. Pakket omvat: 1 x gezichtscrème.

Hoe te gebruiken: na de gezichtsreiniger, een juiste hoeveelheid op het gezicht en de hals aanbrengen en vervolgens de huid zachtjes masseren tot het ingetrokken is, doe dit 2x per dag, in de ochtend en avond.

Opmerking: voor alle seizoenen en elk type huid. Bewaar het op een donkere plaats, vermijd zonlicht en hoge temperaturen.

Hoge kwaliteit anti-aging moisturizer crème, die is doordrenkt met overvloedige collageen. Collageen schoonheid crème levert elasticiteit aan de huid die helpt bij een gezond jeugdig ogende huid.

Revitaliserend en hydraterend. Retinol helpt de verschijning van rimpels, fijne lijntjes te verminderen. Zorg ervoor dat de voedingswaarde efficiënt in de huid doordringt, de ogen huid diep voedt, het elastiek van de ogen huid verhoogt en het metabolisme van huidcellen bevordert, het oedeem van de ogen verwijdert snel en vervagen donkere cirkel, ogen zakken en rimpels.


Artikel nr: fsc20203950 U kunt deze voor reservering alleen betalen via PayPall of bankoverschrijving.
bankoverschrijving naar:
NL07 ABNA 0593 9007 82 ten name van: D.M. met vermelding: fsc20203950

of via PayPall. - D Makelaar
met vermelding:   fsc20203950Advies:   Zorg voor een gereinigde huid. Belangrijk! Een ongereinigde huis verminderd het effect van de behandeling en geeft minder resultaat. De activatie van de cremé begint direct en is al na twee dagen te bemerken. De cremé is veilig en voor elke leeftijd te gebruiken. Hoe eerder u ermee begind geeft als resultaat dat u er op oudere leeftijd stukken jonger uitziet.
Gebruik de cremé volgens de gebruiksaanwijzing!