eye beauty

Nieuwste verstevigende oogcrème voor het verwijderen van donkere kringen Oogzakken Vetkorrel Antirimpel Verstevigend Vermindert de verschijning van rimpels, fijne lijntjes.
Beste dag- en nachtgezichtscrème 10 g / 30 g39,50 voor €20,50   30 gram     (10 gram €10.99)

Artikel nr: eb20202050

Geachte klant! Welkom in onze winkel. Kwaliteit is onze eerste overweging met de beste service. Alle klanten zijn onze vrienden.

Beschrijving 1.Dit is de nieuwste Retinol Moisturizer Facial Flat Rimpelcrème voor gezicht en ogen.
2. Efficiëntie: korrel behandeling, anti-wallen, donkere kringen oogzakverwijdering, verstevigende ooghuid.
3. Ingrediënten: Retinol, Vitamine E, Vitamine B5, Karitéboter, Groene Thee, Jojoba-olie en meer!
4. Onze Moisturizer is lichtgewicht en snel absorberend. Gebruik dag en nacht om u er beter uit te laten zien.
5. Geschikt voor alle huidkwaliteiten, niet giftig, milieu vriendelijk en veilig.
6.Net inhoud: 10 g / 30 g. Pakket Omvat: 1 x Gezichtscrème.

Revitaliserend en hydraterend.
Retinol helpt de verschijning van rimpels, fijne lijntjes te verminderen. Zorg ervoor dat de voedingswaarde efficiënt in de huid doordringt, de ogen huid diep voedt, het elastiek van de ogen huid verhoogt en het metabolisme van huidcellen bevordert, het oedeem van de ogen verwijdert snel en vervagen donkere cirkel, ogen zakken en rimpels.

Hoe te gebruiken:
1. na het reinigen in de ochtend en avond. Gedoopt in de juiste hoeveelheid oogcrème. Gelijkmatig aanbrengen rondom de ogen. En voorzichtig naar links en rechts duwen.
2.Gebruik de wijsvinger om van onder naar boven te masseren. helpen om de ooghuid strakker te maken. Masseer voorzichtig met zachte kracht.
3. Na het aanbrengen van het boven- en onderoog. masseer rond het oog van binnen naar buiten tot de oogcrème door de huid is opgenomen.
4.Gebruik een tissue om zachte druk uit te oefenen op de omgeving van de ogen en wrijf zachtjes over de wenkbrauwen en de ogenkraag. Om de ooghuid te ontspannen.

Opmerking: Geschikt voor elk seizoen en elke huid. Bewaar het op een donkere plaats, vermijd het zonlicht en hoge temperaturen.


Artikel nr: eb20202050 U kunt deze voor reservering alleen betalen via PayPall of bankoverschrijving.
bankoverschrijving naar:
NL07 ABNA 0593 9007 82 ten name van: D.M. met vermelding: eb20202050

of via PayPall. - D Makelaar
met vermelding:   eb20202050

Advies:   Zorg voor een gereinigde huid. Belangrijk! Een ongereinigde huis verminderd het effect van de behandeling en geeft minder resultaat. De activatie van de cremé begint direct en is al na twee dagen te bemerken. De cremé is veilig en voor elke leeftijd te gebruiken. Hoe eerder u ermee begind geeft als resultaat dat u er op oudere leeftijd stukken jonger uitziet.
Gebruik de cremé volgens de gebruiksaanwijzing!Dit product wordt door klanten gewaardeerd.
   


Dit is een Nederlandse website en dit product wordt door een Nederlande webwinkel verkocht. Bij vragen kunt u een Email versturen.