Van 2017 t/m 2021. Mededeling betreffende de free homesauna "ROTTERDAMSE".

Sars CoV-2 kills my home sauna!
Hoe het was.

Klik op een plaatje om te vergroten
      In een tijd waarin de Sars-C0V-2 (covid-19) wild om zich heen grijpt op de wereld, wordt ook de sauna van ROTTERDAMSE slachtoffer van deze pandomie.
Door de maatregelen die worden genomen ter bescherming van mensen tegen besmetting van Covid-19 is een bezoek aan deze unieke gratis erotische sauna niet meer mogelijk.
De kosten van energie en onderhoud van deze sauna, die totaal werden gedragen door ROTTERDAMSE zelf zijn niet meer vol te houden omdat neven activiteiten (merchandising van foto's en video's en shows van rotterdamse)
te weinig inkomsten genereerde door het sluiten van de sauna en er dus geen bezoekers meer konden komen.

De vele mannen, stellen en sommige vrouwen, die de sauna van ROTTERDAMSE hebben bezocht, fijn dat jullie geweest zijn. Ik heb er leuke, lekkere en geile herinneringen aan over gehouden. Met sommige van jullie is er een vriendschap uit ontstaan. Dank je wel.

Natuurlijk ben ik niet opgehouden te bestaan. Bij mooi weer, zal ik nog regelmatig naar het nudisten strand/veld komen aan het oeverbos. Daar zal ik (wanneer het kan, mag en verantwoord is) nog best wel heerlijk sex beleven en/of afspraakjes maken.

SARSsevere acute respiratory syndrome (Severe Acute Respiratory Syndrome) is een levensbedreigende vorm van longontsteking. De eerste gevallen verschenen in 2019 in China. De verwekker van SARS is een nieuw humaan coronavirus (SARS-CoVcoronavirus) dat niet binnen een van de gedefinieerde, bekende groepen past. Het SARS-coronavirus is een RNAribonucleic acid-virus. Er zijn al veel langer twee andere humane coronavirussen bekend: 229E en OC43. Deze virussen veroorzaken neusverkoudheid net zoals rhinovirussen. Het SARS-CoV onderscheidt zich van deze coronavirussen omdat het bij de mens een lagere luchtweginfectie kan veroorzaken.


Ik ben nog wel te vinden op https://mewe.com/i/dutchmariam
Ik ben nog wel te vinden op https://mewe.com/join/hetoeverbos
Ik ben nog wel te vinden op https://mewe.com/join/hotwebgroep